1. Date de contact
  2. Generalități
  3. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate
  4. Scopurile și temeiurile prelucrării
  5. Cum protejam noi informația
  6. Cine are acces la informația colectată de la dumneavoastră
  7. Partajarea informațiilor către terți
  8. Drepturile persoanelor vizate
  9. Durata pentru care vă prelucrăm datele

1. DATE DE CONTACT

Siteul web ebw.business aparține și este administrat de către ELITE BUSINESS WOMEN S.R.L, companie romanească, care poate fi contactată în următoarele moduri:

  • telefonic: 0733 943 787
  • e-mail: contact@ebw.business
  • adresa: Intrarea Genevei, nr7, biroul 16, Bucuresti

Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal: https://www.dataprotection.ro

2. GENERALITĂȚI

Documentul pe care tocmai îl parcurgeți în acest moment este, de fapt, unul dintre modurile în care noi dorim să vă aratăm că încrederea pe care ne-o acordați nu este unilaterală, și că și noi, la rândul nostru, luăm toate măsurile necesare pentru ca vizita dumneavoastră în site-ul nostru să fie cât mai plăcută.

Pentru orice întrebare sau nedumerire în privința termenilor utilizați mai jos sau asupra oricăror alte probleme legate de modul în care noi înțelegem să păstrăm confidențialitatea datelor dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la următoarea adresa:  contact@ebw.business.

3. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

1. Informații furnizate direct de utilizator

Atunci când vă abonați la un serviciu furnizat de ELITE BUSINESS WOMEN S.R.L, vă putem întreba care este numele dumneavoastră, care este adresa dumneavoastră de e-mail și vă putem cere alte informații personale. Cu cât veți furniza mai multe informații în mod voluntar, cu atât mai bine vă putem personaliza informațiile oferite la viitoarea dumneavoastră vizită.

Dacă, pentru a vă crea cont de utilizator pe Site, utilizați contul dumneavoastră de Facebook sau Google, ELITE BUSINESS WOMEN S.R.L va prelucra următoarele date publice de profil afişate de aplicaţiile respective: nume utilizator, adresa de e-mail.

2. Informație din raportul de trafic al serverului

Atunci când vizitați un site, dezvăluiți anumite informații despre dumneavoastră, ca adresa dumneavoastră IP, ora vizitei dumneavoastră, locul de unde ați intrat în site-urile noastre. ELITE BUSINESS WOMEN S.R.L, ca și alți operatori, înregistrează această informație.

Dacă sunteți vizitator al Site-ului nostru, ELITE BUSINESS WOMEN S.R.L va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de contact / întrebări / reclamații ,  în măsura în care ne contactați în acest fel.

3. Informație obținută prin intermediul cookie-urilor

În ideea de a oferi un serviciu personalizat utilizatorilor noștri, ELITE BUSINESS WOMEN S.R.L poate folosi cookie-uri pentru a facilita stocarea și urmărirea preferințelor dumneavoastră.

Spre exemplu, putem folosi cookie-uri pentru a vă putea identifica și pentru a vă putea furniza informații și servicii bazate pe preferințele pe care vi le-ați exprimat în vizitele dumneavoastră anterioare.

De asemenea, rețele terțe de publicitate online pot folosi cookie-uri pentru a putea adapta mesajele publicitare în funcție de preferințele dumneavoastră.

Un cookie este un mic fișier stocat pe hard drive-ul computerului dumneavoastră. Utilizarea cookie-urilor ne ajută să ne îmbunătățim Site-urile și să oferim un serviciu mai bun și mai personalizat, ceea ce ne permite să:

  • estimăm dimensiunea publicului și tiparele de utilizare;
  • stocăm informații referitoare la preferințele dumneavoastră, ceea ce ne permite să ne personalizăm Site-urile în conformitate cu interesele dumneavoastră individuale;
  • să vă recunoaștem atunci când reveniți pe Site-urile noastre.

Puteți refuza să acceptați cookie-uri prin activarea setării corespunzătoare de pe browserul dumneavoastră. Dacă selectați această setare, este posibil să nu aveți acces la anumite părți ale Site-urilor noastre. Dacă nu ați ajustat setarea browserului dumneavoastră astfel încât să refuze cookie-urile, sistemul dumneavoastră va continua să accepte cookie-uri atunci când vă direcționați browserul către Site-urile noastre.

Trebuie să știți că unele secțiuni ale site-ului nostru nu vor putea fi vizualizate normal dacă ați setat browserul dumneavoastră să respingă cookieurile.

Trebuie, de asemenea, să retineți că, ori de câte ori dezvăluiți în mod voluntar informații personale în mediul de comunicare online, pe forumurile online, programul de e-mail, programul de FTP, grupurile de discuții, serviciile de chat, informația dezvăluită de dumneavoastră poate fi ușor colectată și folosită de persoane neautorizate.

Deși facem tot posibilul să protejăm datele dumneavoastră cu caracter personal, nu vă putem asigura sau garanta securitatea oricărui tip de informație pe care ni-l furnizați, astfel încât transmiterea informației într-un mediu inadecvat se face pe propriul dumneavoastră risc. Trebuie să înțelegeți, deasemenea, că sunteți unicul responsabil pentru menținerea secretului informațiilor (parole, nume de utilizator, etc), legate de conturile pe care le-ați dobândit ca urmare a folosirii serviciilor oferite de noi.

Detalii despre politica de cookies-uri regăsiți aici :   

4. Scopurile și temeiurile prelucrării

ELITE BUSINESS WOMEN S.R.L folosește informația colectată de la dumneavoastră în mai multe feluri, în funcție de tipul de informație colectat:

–     Informație furnizată direct de utilizator: această informație este folosită doar în scopul personalizării serviciilor oferite dumneavoastră și a verificării identității dumneavoastră, în vederea executarii eventualelor contracte între dumneavoastră și societatea noastră în urma folosirii de către dumneavoastră a serviciilor de achiztie bilete evenimente EBW si membership EBW

–     Informația colectată din raportul de trafic al serverului: acest tip de informație ne ajuta să identificăm care secțiuni ale site-ului nostru sunt secțiuni de interes pentru utilizatori. ELITE BUSINESS WOMEN S.R.L colectează de asemenea adresele IP ale utilizatorilor săi în scopul administrării sigure a sistemului nostru informatic și în scopul evitării activităților infracționale;

–     Informația colectată prin intermediul cookie-urilor: folosește cookie-uri pentru a vă permite folosirea cât mai utilă a serviciilor noastre și în scopul obținerii de informații statistice care să ne permită îmbunătătirea serviciilor noastre.

Pentru activităţi de marketing , newsletter-e, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms) de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite de noi, prin intermediul Site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.

Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conţinând comunicări comerciale.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

  • în scopul efectuării diverselor analize, raportări privind modul de funcționare a Site-ului, realizarea de profiluri de preferinţe de consum, în principal, în vederea îmbunătăţiri experienței oferite pe Site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al a îmbunătății permanent experiența clienților pe Site. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

5. CUM PROTEJAM NOI INFORMAȚIA COLECTATĂ

Confidențialitatea și protecția informațiilor colectate de la dumneavoastră sunt prioritare pentru noi.

ELITE BUSINESS WOMEN S.R.L nu oferă informația colectată unor terți fără consimțământul dumneavoastră expres și prealabil. Orice statistică privind traficul utilizatorilor noștri, pe care o vom oferi către terțe rețele de publicitate sau către site-uri partenere, este furnizată doar ca ansamblu de date și nu include nicio informație identificabilă personal despre niciun utilizator individual.

În momentul în care noi primim informațiile transmise de dumneavoastră, vă garantăm că vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora în sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislația aplicabilă în vigoare.

6. CINE ARE ACCES LA INFORMAȚIA COLECTATĂ DE LA DUMNEAVOASTRĂ

Prin excepție de la cazurile expuse mai sus, ELITE BUSINESS WOMEN S.R.L nu va dezvălui niciun fel de informație identificabilă personal despre utilizatorii săi către terțe părți fără a primi mai întâi consimțământul expres al utilizatorilor în această privință.

În același timp însă, ELITE BUSINESS WOMEN S.R.L poate dezvălui informații de identificare ale utilizatorilor atunci când legea prevede expres acest lucru sau când acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor și intereselor ELITE BUSINESS WOMEN S.R.L.

În concluzie, atunci când accesați site-urile ELITE BUSINESS WOMEN S.R.L și sunteți rugat să ne dezvăluiți informații despre dumneavoastră, veți dezvălui aceste informații doar site-urilor ELITE BUSINESS WOMEN S.R.L, cu excepția cazului în care serviciul sau informația respectivă este oferită în parteneriat cu un alt site sau serviciu.

De fiecare dată însă când un astfel de serviciu este furnizat în parteneriat cu un alt site, veți fi informat asupra acestui lucru, anterior furnizării informațiilor din partea dumneavoastră. În ideea de a vă furniza servicii la standarde cât mai înalte, este necesară partajarea informațiilor dumneavoastră personale cu siteul sau serviciul copartener. Dacă nu doriți ca aceste date ale dumneavoastră să fie partajate, puteți proceda în consecință prin a nu permite transferul datelor prin neutilizarea acelui serviciu specific.

7. PARTAJAREA INFORMAȚIILOR CĂTRE TERȚI

Site-urile ELITE BUSINESS WOMEN S.R.L, pot folosi serviciile unor companii de advertising pentru stabilirea țintelor publicitare și susținerea de campanii publicitare și alte mesaje specifice activiății de marketing.

Aceste companii pot colecta date anonime prin intermediul cookie-urilor. În masura în care acest lucru se va întampla, ELITE BUSINESS WOMEN S.R.L se va asigura că toate companiile partenere vor respecta drepturile persoanelor vizate.

8.       Drepturile persoanelor vizate

Conform dispozițiilor Regulamentului (UE) 679/2016 privind protecția datelor cu caracter personal, dumneavoastră aveți, în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, următoarele drepturi:

  1. Dreptul de a fi informat cu privire la prelucrearea datelor;
  2. Dreptul de acces la datele cu caracter personal;
  3. Dreptul la rectificarea datelor cu caracter personal;
  4. Dreptul de ștergere;
  5. Dreptul de a restricționa prelucrarea datelor cu character personal;
  6. Dreptul la portabilitatea datelor cu caracter personal;
  7. Dreptul la obiect;
  8. Drepturi legate de luarea de decizii automatizate și de profilare;
  9. Dreptul de a vă adresa cu o plângere Autorității Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal;

Societatea noastră asigură exercitarea unora dintre aceste drepturi prin intermediul prezentului document, pentru exercitarea celorlate drepturi, vă rugăm să vă adresați cu un email la adresa contact@ebw.business.

Durata pentru care vă prelucrăm datele

Ca principiu, vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

În cazul în care sunteți client, vom prelucra datele dumneavoastră pe întreaga durată a raporturilor contractuale și ulterior conform obligaţiilor legale care revin în sarcina ELITE BUSINESS WOMEN S.R.L (de ex., în cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de păstrare prevăzut de lege este de 10 ani de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite).

În situaţia în care sunteți client și vă exercitați opțiunea de ştergere a contului de utilizator, prin apăsarea butonul Ștergere cont din secțiunea Informațiile contului meu, ELITE BUSINESS WOMEN S.R.L va interpreta această acțiune ca opțiunea dumneavoastră de a vă dezabona de la primirea de comunicări comerciale prin care vă ținem la curent despre produsele și serviciile oferite prin intermediul site-ului. În acest sens, dacă alegeți să vă ștergeți contul de utilizator, nu vă vom mai trimite e-mailuri și/sau sms-uri de acest gen.

Totuși, dorim să vă informăm că ștergerea contului nu va avea ca efect automat ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal. În cazul în care doriți să nu vă mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau dacă doriți ștergerea datelor, vă puteți exercita drepturile detaliate mai sus.

Dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, ELITE BUSINESS WOMEN S.R.L va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta prelucrările desfășurate de ELITE BUSINESS WOMEN S.R.L pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia.